Incontinentieslips voor kinderen

De Abri-Form Junior incontinentieslips van Abena zijn speciale slips voor kinderen die te groot zijn voor een babyluier maar nog te klein voor een incontinentieslip voor volwassenen. De eendelige slips met plakstrips hebben veel weg van normale luiers voor baby’s en kinderen, maar zijn speciaal gemaakt voor kinderen met een heupomvang tot 60 cm die te maken hebben met ongewild urineverlies.

Abri-Form Junior incontinentieslips van Abena zijn geschikt voor matig tot  zwaar urineverlies. De unieke TopDry Laag van de Abri-Form  Junior slips voor kinderen zorgt voor een snelle verspreiding van de urine, waardoor het incontinentiemateriaal altijd droog en fris aanvoelt. Via de speciale urine-verzadigingsindicator op de buitenzijde van de incontinentieslips kan worden afgelezen wanneer het tijd is om de incontinentieslips te vervangen. De lijnen en blokjes op de luier verkleuren zodra het product verzadigd raakt. Een handig hulpmiddel voor zorgmedewerkers en mantelzorgers.

AirPlus folie en hersluitbare tapes

Net als het andere incontinentiemateriaal van Abena zijn de incontinentieslips voorzien van maximaal ademende AirPlus folie. De speciale folie is voorzien van miniscule gaatjes die zorgen dat de warme lucht uit de slip kan ontsnappen, maar lekkages tegenhouden. Hierdoor gaan de incontinentieslips bij gebruik niet broeien en is de kans op huidirritatie minimaal. In combinatie met de hersluitbare elastische tapes van de luiers die zorgen voor een perfecte aansluiting aan het lichaam, de smallere absorberende mat, de elastische beenelastieken en de superzachte materialen zorgt het voor optimaal draagcomfort.

Incontinentieslips voor kinderen

De Abri-Form Junior incontinentieslips van Abena zijn verkrijgbaar voor matig tot zwaar urineverlies.

  • Abri-form-junior_1

    Abri-Form Junior

    Incontinentieslip met hersluitbare tapes voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Met anti-lekrandjes en urine-verzadigingsindicator.

    In winkelmand