Trainingsbroekjes om zindelijk te worden

De milieuvriendelijke trainingsbroekjes van Abena kunnen kinderen helpen om sneller zindelijk te worden. Door het dragen van oefenbroekjes in plaats van babyluiers met plakstrips kunnen kinderen gemakkelijk zelf naar het toilet of op het potje gaan zitten om te plassen.

Oefenbroekjes zijn zeer geschikt voor peuters en hun ouders die aan zindelijkheidstraining willen beginnen. Peuters geven meestal zelf aan als ze zindelijk worden door aan de luier te gaan frunniken of door interesse tonen in het toilet. Bij de meeste kinderen gebeurt dit vanaf ongeveer 2 of 3 jaar oud. De trainingsbroekjes van Abena kunnen gemakkelijk zelf aan en uit worden gedaan. Daardoor zijn de oefenbroekjes een goede tussenstap tussen een babyluier en normaal ondergoed.

Milieuvriendelijke trainingsbroekjes

Net als de babyluiers en verschillende andere producten van Abena beschikken de trainingsbroekjes over het Nordic Ecolabel en FSC Keurmerk. De labels laten zien dat de oefenbroekjes voldoen aan de strengste milieueisen in Scandinavië en gemaakt zijn van duurzaam geproduceerd hout. De trainingsbroekjes bevatten bovendien geen schadelijke stoffen zoals onnodige geur- en kleurstoffen. Daardoor zijn de oefenbroekjes niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens beter voor de huid.

Bambo Nature trainingsbroekjes

De trainingsbroekjes voor zindelijkheidstraining zijn er in twee verschillende maten: maat 5 voor 14+ kg en maat 6 voor 18+ kg.

  • Bambo-nature-pants-5

    Bambo Nature Trainingsbroekjes

    Milieuvriendelijk en dermatologisch getest absorberend trainingsbroekje. Ideaal voor zindelijkheidstraining.

    Opties selecteren