Incontinentiemateriaal voor fecale incontinentie

Abena heeft speciaal incontinentiemateriaal voor fecale incontinentie ofwel ongewild ontlastingsverlies. Ook is het incontinentiemateriaal geschikt voor mensen met dubbele incontinentie. Dubbele incontinentie houdt in dat mensen zowel urine als ontlasting verliezen.

Incontinentiemateriaal voor fecale incontinentie heeft extra hoge anti-lekrandjes voor de bescherming tegen verlies van ontlasting. Daarnaast beschikt het incontinentiemateriaal over speciaal ingebouwde pockets om lekkages tegen te gaan. Het inlegverband voor ongewild ontlastingsverlies is voorzien van maximaal ademende AirPlus folie. De speciale folie houdt urine en ontlasting tegen, maar laat de warme lucht ontsnappen. Hierdoor gaat het incontinentiemateriaal bij gebruik niet broeien en is de kans op huidirritatie minimaal.

Bescherming bij ontlastingsverlies

Abena heeft verschillende producten die bescherming bieden bij ontlastingsverlies. Bij licht verlies van ontlasting kunt u de Abena Man Formula 1, Abri-San 6, Abena Pants M0 en L0 of de Abri-Let Anatomic gebruiken. Voor zwaar verlies van ontlasting heeft Abena de Abri-San Special, een anatomisch gevormd inlegverband met extra hoge anti-lekranden en ingebouwde pockets voor ultieme bescherming.