Shampoo en zeep voor de gevoelige en droge huid

De pH-huidneutrale verzorgingsproducten van Abena zijn speciaal geschikt voor de gevoelige en kwetsbare huid. De shampoos en zeep van Abena voorkomen infecties en uitdroging van de huid, bovendien zijn de meeste producten parfumvrij en bevatten ze geen schadelijke bestanddelen.

De huid heeft normaal gesproken een pH-waarde tussen de 5 en 6. Door het gebruik van normale shampoos en zeep met een pH-waarde van 9 of hoger kan de zuurtegraad van de huid worden aangetast. Het is belangrijk dat de huid een beetje zuur is om het risico op infecties, allergieën en uitdroging te beperken. Dit geldt in het bijzonder voor mensen met huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis, maar ook voor mensen met een oudere kwetsbare huid. Alle verzorgingsproducten van Abena zijn daarom pH-huidneutraal.

AAA label en 0% parabenen

De meeste verzorgingsproducten van Abena hebben het AAA-label. Het Deense Astma en Allergie keurmerk toont aan dat er geen onnodige schadelijke stoffen in de shampoos en zeep zitten. De crèmes en lotions van Abena zijn hiervoor getest door de Deense Astma & Allergie Vereniging. Zij garanderen dat bij gebruik van onze producten de kans op een allergische reactie minimaal is. Bovendien zijn de meeste producten parabenenenvrij en bevatten ze geen onnodige geur- en kleurstoffen.

Onze producten

pH-huidneutrale zeep en shampoo

Abena heeft een breed assortiment pH-huidneutrale verzorgingsproducten die speciaal geschikt zijn voor de gevoelige en kwetsbare huid.

 • waslotion abena

  Wascrème

  Alternatief voor water en zeep. Verwijdert zweet en nare geurtjes en laat een beschermend laagje achter op de huid.

  Opties selecteren
 • Hair-en-body-soap

  Milde douche- en badzeep

  Milde vloeibare douche- en badzeep. Ideaal voor de gevoelige huid en hoofdhuid.

  Opties selecteren
 • Intimate-care-abena-fles

  Intimate Care, Intiemverzorging

  Milde vloeibare zeep voor de gevoelige huid en intiemverzorging. Bevat natuurlijk melkzuur dat de vaginale flora optimaliseert en daardoor beschermt tegen schadelijke bacteriën.

  Opties selecteren
 • Mild-cream-soap

  Milde handzeepcrème

  Milde vloeibare zeep met licht vochtinbrengend vermogen. Geschikt voor het veelvuldig wassen van de handen. Zonder parfum en kleurstoffen.

  In winkelmand
 • Wash-gloves-abena

  Molton washandje

  Superzacht wegwerp washandje van katoenen kwaliteit voor eenmalig gebruik. Zeer sterk.

  Opties selecteren