Consument 

Ga naar zorgprofessional
Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Menu

Probeer Abena nu zonder verzendkosten en bespaar €4,95

We hebben de actiecode alvast toegevoegd aan je winkelwagen.

Actiecode:
wlkm-abena-mp

Dus je hoeft alleen nog maar te bestellen; er worden géén verzendkosten berekend. Product kiezen, bestelling afronden, klaar. 

Zelf ontdekken waarom zoveel zorgprofessionals Abena adviseren?

Gebruik je incontinentieproducten en heb je wel eens last van een rode of gevoelige huid? Vaak is het verkeerde incontinentiemateriaal de oorzaak van dit soort huidklachten. Abena is al 25 jaar de keuze van veel zorgprofessionals, juist bij een gevoelige huid. En sinds kort zijn onze producten ook voor thuis verkrijgbaar, via onze webshop. Daardoor valt er voortaan voor iedereen iets te kiezen!

De juiste keuze is voor iedereen anders. Daarom heeft Abena een heel breed assortiment aan incontinentieproducten. Voor mannen én vrouwen.

Onze klanten zeggen: Uitstekend

4.8 uit 5 op basis van 489 reviews

trustpilot recensies

Kies jouw product

Bekijk alle producten in onze webshop.

Advies en ondersteuning

Heb je vragen over een product, of vind je het fijn om persoonlijk advies te krijgen bij het maken van de juiste keuze? Dan kunt je altijd even contact opnemen met de Abena Advieslijn: 0485 – 58 11 50 of info@abena.nl.

Ons kenniscentrum

Bij Abena bieden we professionele hulp bij jouw dagelijkse verzorging en bescherming. In ons kenniscentrum lees je alles over de oorzaken en oplossingen bij incontinentie, krijg je tips voor de juiste huidverzorging en persoonlijke hygiëne.