Last hebben van incontinentie is niet fijn. Daarom is het belangrijk dat u een oplossing kiest die past. Zodat u, of de gebruiker, zo min mogelijk in het dagelijks leven wordt belemmerd. Incontinentieluiers voor volwassenen duiden wij als incontinentiemateriaal of incontinentieproducten. Dat doen wij uit respect voor onze gebruikers én omdat het zo veel meer is dan een luier voor volwassenen. 

Incontinentieluiers voor volwassenen

Er zijn diverse absorberende producten die beschermen tegen ongewenst urineverlies. Het kiezen van het juiste incontinentiemateriaal zorgt voor veel draagcomfort, vermindert de kans op lekkages en huidirritatie en zorgt uiteindelijk voor een verbetering van de kwaliteit van leven. Geen zorgen over nare geurtjes of lekkage. Geen last van huidirritatie. Maar uw leven leiden zoals u dat wilt. Dat kan met de beste zorg voor incontinentie.

incontinentie luiers voor volwassenen
arts raadplegen incontinentie huisarts

Luiers voor volwassen: incontinentiemateriaal met respect voor de gebruiker!

Bij Abena stellen we de gebruiker centraal. Want de ene persoon, is de andere niet. De hoeveelheid urineverlies verschilt per persoon en per situatie. Samen met zorgprofessionals kijken wij naar de wensen van volwassenen die last hebben van ongewenst urineverlies. Op basis hiervan ontwikkelen we incontinentieproducten op maat. Dat doen wij met de grootst mogelijke zorg én met respect voor onze gebruikers. Daarom zijn luiers voor volwassenen geen luiers, maar incontinentieproducten. Verschillende soorten producten die passen bij de behoefte. Leidt u een actief leven, of zit u veel? Voor iedereen is er geschikt incontinentiemateriaal. Dat gaat veel verder dan een luier voor volwassenen.

Hoe kiest u incontinentiemateriaal tegen ongewenst urineverlies?

Inlegverband voor vrouwen, inlegverband voor mannen, incontinentieondergoed zoals absorberende broekjes, een heupbandsysteem. Er zijn verschillende producten die beschermen tegen ongewenst urineverlies. Belangrijk is dat u incontinentiemateriaal kiest dat past. Of een product past heeft te maken met de persoon, de levensstijl en het type incontinentie. Lees er meer over in onze kennisartikelen:

Of bekijk direct onze producten en vraag een gratis proefpakket aan:

Abena Light: anatomisch gevormde inlegger met hechtstrip voor vrouwen met licht tot matig urineverlies.
Abri-Let: anatomisch gevormde inlegger voor extra absorptie. Geschikt als kraamverband of als extra inlegger.
Abena Man: inlegverband met hechtstrip voor mannen met licht tot matig urineverlies.
Abri-Man: incotinentiemateriaal voor mannen met zeer zwaar urineverlies.
Abri-San: anatomisch gevormd inlegverband met anti-lekrandjes en urine-verzadigingsindicator voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies.
Abena Pants: absorberende incontinentiebroekjes voor matig urineverlies.
Abri-Flex: absorberende incontinentiebroekjes voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies.
Abri-Form: incontinentieslip met hersluitbare tapes voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies.
Abri-Wing: eendelige slip met heupbandsluiting geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit en zwaar tot zeer zwaar urineverlies.

De beste incontinentiezorg voor u en het milieu

Goed absorberen zodat u geen last heeft van lekkages is één, maar goed ademend materiaal is minstens zo belangrijk. Wanneer de huid goed kan ademen bij het dragen van incontinentiemateriaal worden huidirritaties voorkomen. Bij Abena gebruiken we alleen duurzame materialen die goed zijn voor de huid, maar ook voor het milieu. Al onze producten zijn dermatologisch getest en zijn voorzien van het Nordic Ecolabel.

nordic ecolabel
incontinentieproduct

Incontinentiemateriaal van Abena op proef bestellen

Weet u nog niet welk incontinentiemateriaal past? Dan kan een Abena proefpakket helpen om de juiste keuze te maken. U kunt verschillende producten eenvoudig en vrijblijvend met elkaar vergelijken. Bestel nu een gratis proefpakket.

Wilt u liever persoonlijk contact om te kijken welk product bij u past? Of wilt u informatie over onze proefpakketten? Bel ons Adviesteam via 0485-581150 of neem contact met ons op.

abena-producten-incontinentie-onderleggers-bambo-nature-luiers

Abena is dé specialist op het gebied van basiszorg

Zie onze online winkel voor incontinentiematerialen en huidverzorgingsproducten.