Wassen en huidverzorging

De huidverzorgingsproducten van Abena zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige, oudere en kwetsbare huid. Doordat de huidverzorgingsproducten geen schadelijke stoffen bevatten zijn de producten bovendien zeer geschikt voor mensen met allergieën en huidproblemen zoals psoriasis of eczeem.

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende bacteriën, schimmels en virussen. Goede huidverzorging beschermt de huid en helpt mensen gezond te houden. Daarom is het gebruik van goede huidverzorgingsproducten heel belangrijk. Het assortiment huidverzorgingsproducten van Abena helpt om de huid te reinigen, verzorgen en beschermen. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met incontinentie en een gevoelige huid.

De beste zorg bij incontinentie

Mensen met incontinentie hebben een verhoogde kans op huidproblemen. Contact van de huid met urine of ontlasting in combinatie van de broeierigheid van incontinentiemateriaal kan leiden tot incontinentie geassocieerde dermatitis (IAD) en andere huidproblemen. De meeste huidverzorgingsproducten van Abena zijn bovendien uitgerust met het AAA-label. Het keurmerk garandeert dat bij gebruik van onze producten de kans op een allergische reactie minimaal is. De producten bevatten geen parfum, kleurstoffen en parabenen.

Huidhydratatie

handcreme-cremes-en-lotions-product

Huidbescherming

Abena-barrièrecrème

Wassen met water

milde-douche-en-badzeep-wassen-met-water-product

Verzorgend Wassen

Verzorgend-wassen-washandjes-infectiepreventie

Abena Healthcare Catalogus

Abena levert producten voor de basiszorg, van incontinentieproducten en huidverzorgingsproducten tot infectiepreventie en facilitaire producten. Je vindt deze producten in onze Healthcare Catalogus.​

catalogus healthcare abena zorg